Stora Elbils-utställningsdagen lördag den 9 maj -succé i repris

Kl 10-14 i ETC-solpark på Kullen i Katrineholm

Ett antal föreningar arrangerar liksom 2019 tillsammans denna dag med en stor utställning av elbilar, möjlighet till provkörning och mycket mer. 2020 är året då elbilar får det stora genombrottet även i Sverige, kom och se alla nya bilar som hjälper till att ställa om transportsektorn.

Bilföretag och privata elbilsägare, företag med laddutrustning och solceller kommer att finnas på plats för att besvara alla dina frågor inför köp av elbil.

Det blir en marknad där föreningarna och företag deltar med allt du kan tänka dig inom förnybar energi och dessutom blir det guidade turer, matservering och fika.

  Kl 14-16 Föreningarna har sina årsmöten
Kl 17 Fest med musik och god mat då bla SERO och Elbil Sverige fyller 40 år

Energi-dagen söndagen den 10 maj
Föreningarna kommer att arrangera föredrag om viktiga frågor runt klimat och energi. Kärnkraft,elnät, energilager, klimatfrågan,energieffektivisering -mycket som du funderat på kan du få svar på här.

Boka in den 9-10 maj i din kalender- då ses vi i Katrineholm
Koordinat: 59.007859, 16.202339
Närliggande adress: Gersnäs gård 164196 KATRINEHOLM

Arrangörer;
Elbil Sverige, Västmanlands-Upplands Energiförening, Energirådgivarna, Södermanlands Energiförening, Sveriges Energiföreningars Riksorganisation(SERO), Värmlands Energi&Vindkraftförening, ETC-Kullen, Energirådgivare i Katrineholm-Flen-Vingåker, Branschföreningen Biokol Sverige med flera…….

Klicka för att läsa hela  Inbjudan!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *